Vil du være fastligger?

 

Ønsker du, at din sæsonplads skal ligge på en campingplads i et naturskønt område tæt ved badestrand og Vesterhavet, så er du kommet det rette sted.

Grønhøj Strand Camping er en familiedrevet campingplads, som ligger blot 700 m fra en af Europas fineste badestrande.

Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand.  Og her er der er rig mulighed for at finde cykel- og vandreruter. Fra Kettrup Bjerge er der udsigt over havet og hele det naturskønne Grønhøj.

Hos os kan du slappe af og hygge med familien, og der er ikke langt hvis man vil prøve nogle af områdets aktiviteter, bl.a. lystfiskeri, surfing, Fårup Sommerland og endelig golfspil på 18 hullers bane, ved Løkken Golfklub.

 

Dette er inkluderet i prisen på en sæsonplads hos os:

Trådløst internet.
Dagsgæstekort.
Tilslutning til elmåler.
Børnebørn under 18 år.

 

Store pladser

Vores sæsonpladser er på 100 m2, 120 m2 og 150 m2, og med 13 ampere strøm. Der er vand og afløb på nogle af pladserne i alle tre størrelser. Derudover har vi nogle områder der er hundefrie.

 

Sæsonkort til Fårup Sommerland

Som fastligger kan du købe sæsonkort til Fårup Sommerland igennem os.

Prisen for sæsonkortet i 2021 var 600 kr pr kort. Normalprisen var 699 kr. Vi afventer stadig prisen for 2022, men I kan tage et smugkig på Fårups priser til 2022 her https://shop.faarupsommerland.dk/da/s%C3%A6sonkort

For at få sæsonkort, SKAL  de være bestilt senest den 1. februar 2022 sammen med en sæsonplads.

Hvis du allerede har bestilt en sæsonplads i 2022. og ønsker at bestille sæsonkort, så skynd dig at ringe eller send os en mail hurtigst muligt, og senest inden 1. marts, så vi kan få det noteret på din plads.

 

Vintersæson:

For kun 2050 kr excl strøm, kan I  benytte vognen i hele vintersæsonen. Læs mere om vintercamping på nedenstående link, eller kontakt os for yderligere information.

 

Kontakt os på mail info@gronhoj-strand-camping.dk eller på telefon +45 98 88 44 33 for flere informationer. Vi kan sende et kort over ledige sæsonpladser. Du kan også gå ind på vores online booking og se eller bestille en ledig sæsonplads.

Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0