Vil du være fastligger?

 

Ønsker du, at din sæsonplads skal ligge på en campingplads i et naturskønt område tæt ved badestrand og Vesterhavet, så er du kommet det rette sted.

Grønhøj Strand Camping er en familiedrevet campingplads, som ligger blot 700 m fra en af Europas fineste badestrande.

Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand.  Og her er der er rig mulighed for at finde cykel- og vandreruter. Fra Kettrup Bjerge er der udsigt over havet og hele det naturskønne Grønhøj.

Hos os kan du slappe af og hygge med familien, og der er ikke langt hvis man vil prøve nogle af områdets aktiviteter, bl.a. lystfiskeri, surfing, Fårup Sommerland og endelig golfspil på 18 hullers bane, ved Løkken Golfklub.

En sæsonplads skal du bestille hos os personligt, enten pr mail eller telefon. Den kan ikke bookes online.

 

Dette er inkluderet i prisen på en sæsonplads hos os:

Trådløst internet.
Dagsgæstekort.
Tilslutning til elmåler.
Børnebørn under 18 år.

 

Store pladser

Vores sæsonpladser er på 100 m2, 120 m2 og 150 m2, og med 13 ampere strøm. Der er vand og afløb på nogle af pladserne i alle tre størrelser. Derudover har vi nogle områder der er hundefrie.

 

Sæsonkort til Fårup Sommerland

Som fastligger kan du købe sæsonkort til Fårup Sommerland igennem os.

Prisen for sæsonkortet i 2023 er 670 kr pr kort. 

Og prisen for et senior sæsonkort (65+) er 520 kr pr kort.

For at få sæsonkort, SKAL  de være bestilt senest den 1. februar 2023 sammen med en sæsonplads.

Hvis du allerede har bestilt en sæsonplads i 2023. og ønsker at bestille sæsonkort, så skynd dig at ringe eller send os en mail hurtigst muligt, og senest inden 1. februar, så vi kan få det noteret på din plads.

Vintersæson:

For kun 2050 kr excl strøm, kan I  benytte vognen i hele vintersæsonen. Læs mere om vintercamping på nedenstående link, eller kontakt os for yderligere information.

 

Kontakt os på mail info@gronhoj-strand-camping.dk eller på telefon +45 98 88 44 33 for flere informationer. Vi kan sende et kort over ledige sæsonpladser. Du kan også gå ind på vores online booking og se eller bestille en ledig sæsonplads.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0