Vil du være fastligger?

 

Ønsker du, at din sæsonplads skal ligge på en campingplads i et naturskønt område tæt ved badestrand og Vesterhavet, så er du kommet det rette sted.

Grønhøj Strand Camping er en familiedrevet campingplads, som ligger blot 700 m fra en af Europas fineste badestrande.

Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand.  Og her er der er rig mulighed for at finde cykel- og vandreruter. Fra Kettrup Bjerge er der udsigt over havet og hele det naturskønne Grønhøj.

Hos os kan du slappe af og hygge med familien, og der er ikke langt hvis man vil prøve nogle af områdets aktiviteter, bl.a. lystfiskeri, surfing, Fårup Sommerland og endelig golfspil på 18 hullers bane, ved Løkken Golfklub.

 

Dette er inkluderet i prisen på en sæsonplads hos os:

Trådløst internet.
Dagsgæstekort.
Tilslutning til elmåler.
Børnebørn under 18 år.

 

Store pladser

Vores sæsonpladser er på 100 m2, 120 m2 og 150 m2, og med 13 ampere strøm. Der er vand og afløb på nogle af pladserne i alle tre størrelser. Derudover har vi nogle områder der er hundefrie.

 

Fordel som fastligger

Som fastligger kan du bestille sæsonkort til Fårup Sommerland. Prisen for sæsonkortet til 2019 har vi ikke fået oplyst endnu, og heller ikke datoen for hvornår de senest skal være bestilt. Men det kommer på så snart vi har nyt fra Fårup.

 

Kontakt os på mail info@gronhoj-strand-camping.dk eller på telefon +45 98 88 44 33 for flere informationer. Vi kan sende et kort over ledige sæsonpladser. Du kan også gå ind på vores online booking og se eller bestille en ledig sæsonplads.