Tænker du på at blive fastligger?

 

Ønsker du, at din sæsonplads ligger på en campingplads i et naturskønt område tæt ved Vesterhavet, så er du kommet det rette sted.

Grønhøj Strand Camping er en familiedrevet campingplads, som ligger blot 700 m fra en af Europas fineste badestrande.

Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand.  Og her er der er rig mulighed for at finde cykel- og vandreruter. Fra Kettrup Bjerge er der udsigt over havet og hele det naturskønne Grønhøj.

Hos os kan du slappe af og hygge med familien, og der er ikke langt hvis man vil prøve nogle af områdets aktiviteter, bl.a. lystfiskeri, Fårup Sommerland og endelig golfspil på 18 hullers bane, ved Løkken Golfklub.

 

Dette er inkluderet i en sæsonplads hos os:

Trådløst internet.
Dagsgæstekort.
Tilslutning til elmåler.
Børnebørn under 18 år.

 

Store pladser

Vores sæsonpladser er på 100 m2, 120 m2 og 150 m2, og med 13 ampere strøm. Der er vand og afløb på nogle af pladserne i alle tre størrelser. Derudover har vi nogle områder der er hundefrie.

 

Fordel som fastligger

Som noget nyt i år, kan du som fastligger bestille et sæsonkort til Fårup Sommerland. I skal blot bestille kortet igennem receptionen senest den 2. april 2018. Det koster 550 kr pr sæsonkort igennem os. Normalprisen er 625 kr.

 

Kontakt os på mail info@gronhoj-strand-camping.dk eller på telefon +45 98 88 44 33 for flere informationer. Vi kan sende et kort over ledige sæsonpladser. Du kan også gå ind på vores online booking og se eller bestille en ledig sæsonplads.