Om pladsen

Ønsker du at afholde din ferie på en naturskøn campingplads ved Jammerbugten, så er du ankommet til rette sted.

Søger du efter en stille og rolig, trestjernet campingplads i området omkring Løkken og Blokhus som byder på mange forskellige aktiviteter, så får du hos os på Grønhøj Strand Camping præcis dit og familiens ønske opfyldt. Hos os kan du slappe af og hygge med familien efter en tur til en af områdets aktiviteter, bl.a. lystfiskeri, Fårup Sommerland og endelig golfspil på 18 hullers bane, ved Løkken Golfklub.
Pladsen ligger 700 m fra en af Europas fineste badestrande. Omkring pladsen er der et smukt naturområde med skov og strand. Fra Kettrup Bjerge er der udsigt over havet og hele det naturskønne Grønhøj.

 

Trådløst internet

Der er GRATIS trådløst internet på hele pladsen.

 

Store pladser

Vores standpladser er på 100 m2, 120 m2 og 150 m2, og med 13 ampere strøm. Der er vand og afløb på nogle af pladserne i alle tre størrelser.

 

Receptionen

I receptionen bliver I altid budt velkommen med et smil. Vi vil gøre vores bedste for at I får så behageligt et ophold som muligt. Vi hjælper jer gerne med alle det spørgsmål I har i forbindelse med ferien.
Det er også i receptionen, at I finder et væld af brochure fra områdets seværdigheder. Desuden er pladsens hjertestarter også placeret i varmeskab udenfor receptionen.

 

Indkøb

Pladsen har en kiosk med frisk morgenbrød, aviser samt dagligvarer. Det er en god ide at bestille morgenbrød dagen før. 1500 m fra pladsen er der et supermarked med gode indkøbsmuligheder. For de købelystne har turistbyerne Blokhus og Løkken et væld af butikker I kan gå på opdagelse i.

Elite_Maerkat_150 Hjertestarter

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0