Information om Coronavirus [Covid-19]

 

Den 18/5 2020:

 

Her på Grønhøj Strand Camping tager vi Coronasmitten meget alvorligt og overholder de anvisninger, som myndighederne forskriver.
Via vores brancheorganisation er vi løbende i dialog med myndighederne og ud fra det og politiets retningslinjer, må campingpladser gerne holde åbent, bare man følger myndighedernes anvisninger. Dog er vores fodboldbord, poolbord og den lille skildpaddehoppepude fortsat lukket for brug.

 

Ifølge myndighederne må vores opholdsstuer, toiletter, badefaciliteter og køkkener gerne være åbne. Vi sørger for daglig, grundig rengøring af disse, og afspritning at håndtag, armaturer og kontaktpunkter flere gange daglig. Campingpladsen råder over håndsprit og sæbeautomater. Men vi forventer også, at I selv tager ansvar og gør jeres for at minimere smittespredningen, og at I også selv medbringer egne værnemidler, så som håndsprit og handsker hjemmefra. Vi anbefaler at man så vidt det er muligt, benytter sig af faciliterne i egen vogn og benytter campingpladsens bygninger mindst muligt.

 

Der vil rundt omkring på pladsen være opslået regler, som det forventes man følger.

 

Ved brug af servicebygningerne og udendørsarealer og legepladser skal følgende overholdes:
– Max. 10 personer må forsamles ad gangen.
– Hold min. 1 m afstand.

– Husk altid at bruge værnemidler (håndvask/håndsprit/handsker)

Al hilsen på naboer på campingpladsen skal foregå med min. 1 m afstand og vi forventer, at forældre holder opsyn med deres børn og overholder regler om max. 10 personer samlet på et sted med afstand, og sørger for grundig håndhygiejne i forbindelse med besøg på legepladsen, ved gederne og andre steder.

 

Ved besøg i forretningen:

– I forretningen skal børn under 10 år altid følges med 1 voksen eller ældre søskende.

– Vi anbefaler at 1 person fra hver husstand går i butikken og handler, da der max. må være 10 personer inde i forretningen.

 

Gæster:

Det er stadig ikke tilladt at være forsamlet mere end 10 personer. Derfor fraråder vi på det kraftigste at I invitere så mange gæster at I ikke kan overholde forsamlingsforbuddet.

Vær opmærksom på at myndighederne kan udstede bøder til både campingpladsen, samt enkeltpersoner i tilfælde af at reglerne ikke overholdes. I værste tilfælde kan de lukke campingpladsen.

 

Receptionen:

Vi har åben i lugen ved receptionen fra kl. 8.00 til kl. 20.00 hver dag. Brug ringeklokken.

I hverdagen er der reception i forretningen.

 

Hvis du er kommet hjem fra en rejse, føler dig syg eller er i karantæne forventer vi, at du forholder dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger, som i øjeblikket foreskriver, at du bliver hjemme i mindst 14 dage. Er du usikker eller i risikogruppen, skal du naturligvis tage dine egne forholdsregler og forbehold.

 

Vi forbeholder os ret til øjeblikkeligt at bortvise gæster, der udviser uhensigtsmæssig adfærd.

 

Pga. Coronavirus forlænger vi sæsonen indtil den 18/10 for både turister og fastliggere.

 

Og så kan vi ikke sige det nok gange:

 

HOLD AFSTAND TIL HINANDEN: Hold min. 1 meters afstand til hinanden – også udenfor. Det er forbudt at forsamle sig mere end 10 mennesker sammen både ude og inde. Dette forbud gælder også her på campingpladsen, så lad nu være med at invitere hele din famile til frokost/middag i campingvognen. Det er både uansvarligt og hensynsløst.

 

VASK HÆNDER TIT. Både før og efter toiletbesøg, og køkkenbesøg. Vi opfordrer jer til så vidt det er muligt at benytte jeres eget toilet i vognen, hvis I har et.

 

BEGRÆNS FYSISK KONTAKT. Af samme grund giver vi ikke hånd og kram.

 

BLIV HJEMME HVIS DU ER SYG ELLER SAT I KARANTÆNE. Hvis du har hoste, feber, eller forkølelse så bliv hjemme indtil du er rask. Ligeledes hvis du er i karantæne, enten frivilligt eller af sundhedsmyndighederne, skal du blive hjemme i dit hus eller lejlighed.

 

I kan læse alle sundhedsstyrelsens anbefalinger her:
https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar
Disse anbefalinger gælder også her på pladsen.

 

Hold jer opdateret her på hjemmesiden eller på Facebook. Vi kan ikke afvise, at der kommer yderligere tiltag hvis vi får besked om det.

 

I er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på mail info@gronhoj-strand-camping.dk  eller telefon +45 98 88 44 33

 

Vi glæder os til at se jer.

 

Venlig hilsen Mette & René

Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 DKK
0