Den 2/4 2020:

 

Her på Grønhøj Strand Camping tager vi Coronasmitten meget alvorligt og overholder de anvisninger, som myndighederne forskriver.
Via vores brancheorganisation er vi løbende i dialog med myndighederne og ud fra det og politiets retningslinjer, må campingpladser gerne holde åbent, bare man følger myndighedernes anvisninger. Derfor åbner vi den 3. april. Dog åbner vi med det forbehold, at opholdsstuer, minigolf og ponyridning vil være lukket på ubestemt tid.

 

Ifølge myndighederne skal fællesrum lukkes, dog må toiletter, badefaciliteter og køkken gerne være åbne. Vi sørger for en grundig rengøring, men vi forventer også, at campisterne selv tager ansvar og gør deres for at minimere smittespredningen. Vi anbefaler at man så vidt mulig, benytter sig af facilliterne i egen vogn og benytter campingpladsens bygninger mindst muligt. Campingpladsen råder over håndsprit og sæbeautomater i begrænset omfang så derfor bedes I medbringe værnemidler, så som håndsprit og handsker hjemmefra. Der vil rundt omkring på pladsen være opslået regler, som det forventes man følger.

 

Ved brug af servicebygningerne og udendørsarealer skal følgende overholdes:
– Max. 10 personer ad gangen
– Hold min. 2 m afstand.
– Det forventes at forældre til enhver tid har opsyn med/ansvar for deres børn
– Husk altid at bruge værnemidler (håndvask/håndsprit/handsker)

 

– I forretningen skal børn altid følges med voksne.

 

Vær opmærksom på at myndighederne kan udstede bøder til både campingpladsen, samt enkeltpersoner i tilfælde af at reglerne ikke overholdes. I værste tilfælde lukning af campingpladsen.

 

Vi har åben i lugen ved receptionen fra kl. 8.00 til kl. 20.00 hver dag. Brug ringeklokken.
Vi anbefaler, at der i øjeblikket ikke inviteres gæster, når du opholder dig på Grønhøj Strand Camping.

 

Hvis du er kommet hjem fra en rejse, føler dig syg eller er i karantæne forventer vi, at du forholder dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger, som i øjeblikket foreskriver, at du bliver hjemme i mindst 14 dage. Er du usikker eller i risikogruppen, skal du naturligvis tage dine egne forholdsregler og forbehold.

 

Al hilsen på naboer på campingpladsen skal foregå med min. 2 m afstand og vi forventer, at forældre holder opsyn med deres børn og overholder regler om max. 10 personer samlet på et sted med afstand, og sørger for grundig håndhygiejne i forbindelse med besøg på legepladsen, ved gederne og andre steder.

 

Vi forbeholder os ret til øjeblikkeligt at bortvise gæster, der udviser uhensigtsmæssig adfærd.

 

Pga. Coronavirus forlænger vi sæsonen indtil den 18/10 for både turister og fastliggere.

 

Da vi løbende følger udmeldingerne fra myndighederne, kan der forekomme opdateringer.
Vi håber på jeres forståelse og opfodre alle til at passe på jer selv og hinanden. Vi glæder os til at se jer.

 

Mange hilsner Mette og René.

 


Den 21/3 2020:

 

Grundet den alvorlige situation med coronavirus, har vi valgt at forlænge sæsonen for helsæson fastlæggere frem til og med uge 42.

 

Vi forventer stadig at åbne op den 3/4 2020

 

Ligeledes er der nu mulighed for, at de fastliggere som har lyst, allerede nu er velkommen til at stille vognen her og sætte telt på, så den er indflytningsklar når vi åbner. I skal blot ringe ringe i forvejen for at f åbnet bomkort, og for at få hjælp til at køre vognen på plads.

 

Vi arbejder hårdt på at få sendt et betalingslink ud til alle de fastliggere vi har e-mail adresse på. nogle af jer har allerede modtaget en mail fra os. Afsenderen på denne e-mail hedder no-reply@compuapp.dk og den kan I roligt åbne, også hvis den skulle være havnet i jeres spammail. Med den kan I undgå kontakten til receptionspersonalet. Og dermed passer I på jer selv og på os, på afstand.

 

Og så kan vi ikke sige det nok gange, og selvom vi gentager os selv så kommer de igen:

 

HOLD AFSTAND TIL HINANDEN: Hold min. 2 meters afstand til hinanden – også udenfor. Det er forbudt at forsamle sig mere end 10 mennesker sammen både ude og inde. Dette forbud gælder også her på campingpladsen, så lad nu være med at invitere hele din famile til påskefrokost i campingvognen. Det er både uansvarligt og hensynsløst.

 

VASK HÆNDER TIT. Både før og efter toiletbesøg, og køkkenbesøg. Vi opfordrer jer til så vidt det er muligt at benytte jeres eget toilet i vognen, hvis I har et.

 

BEGRÆNS FYSISK KONTAKT. Af samme grund giver vi ikke hånd og kram.

 

BLIV HJEMME HVIS DU ER SYG ELLER SAT I KARANTÆNE. Hvis du har hoste, feber, eller forkølelse så bliv hjemme indtil du er rask. Ligeledes hvis du er i karantæne, enten frivilligt eller af sundhedsmyndighederne, skal du blive hjemme i dit hus eller lejlighed.

 

 


Den 20/3 2020:

 

Her på Grønhøj Strand Camping er vi ved at forberede os til sommersæsonen, og vi forventer at åbne efter planen den 3/4 2020.

 

Vi er meget opmærksom på den situation at virussen spreder sig hastigt i Danmark og hele verden, og vi følger konstant med i sundhedsstyrelsens og øvrige myndigheders udmeldinger, anbefalinger og påbud ang. Corona virus.

 

Vi er i gang med at lave tiltag ved åbning af campingpladsen så vi kan overholde myndighedernes anbefalinger:

Der bliver kun ekspedition igennem lugen ved kontor. Der er ring klokke som man kan bruge. Det er muligt at kommunikere via ring klokke uden personlig kontakt.

 

Vi tjekker alle bookinger ind, så de af jer som allerede har bomkort kan køre ind fra kl. 8.00 den 3/4.

 

Betaling af sæsonpladser skal så vidt muligt gøres pr bankoverførsel, Mobilepay, betalingskort eller via en app, som vi over de næste dage sender et link til alle de kunder vi har e-mail på. E-mailen med appen vil komme fra vores bookingsystem og derfor vil afsenderen hedde no-reply@compuapp.dk Den kan I roligt åbne. Betalingsfristen for sæsonpladser er ikke flyttet. det er stadig den 3/4 2020.

 

Opholdsstuerne bliver midlertidigt lukket. Køkkenet bliver delt op så man kun må benytte hver anden plads ved køkkenvask/blus. Bad og toiletter er åbne.

 

Der bliver opsat desinfektion automater ved alle bygninger uden for.

 

Og vigtigst af alt:

 

HOLD AFSTAND. Minimum 2 meter – også ude i det fri. Vær social på afstand. Det er forbudt at forsamle sig mere end 10 mennesker sammen, så lad nu være med at invitere hele din famile til påskefrokost i campingvognen. Det er både uansvarligt og hensynsløst.

 

VASK HÆNDER TIT. Både før og efter toiletbesøg, og køkkenbesøg. Vi opfordrer jer til så vidt det er muligt at benytte jeres eget toilet i vognen, hvis I har et.

 

BEGRÆNS FYSISK KONTAKT. Af samme grund giver vi ikke hånd og kram.

 

BLIV HJEMME HVIS DU ER SYG ELLER SAT I KARANTÆNE. Hvis du har hoste, feber, eller forkølelse så bliv hjemme indtil du er rask. Ligeledes hvis du er går i karantæne, enten frivilligt eller af sundhedsmyndighederne, skal du blive hjemme i dit hus eller lejlighed.

 

Alle disse tiltag gør vi for at beskytte os alle sammen. Og for at vi kan bryde smittekæden. Vi opfordrer på det strengeste til, at vores gæster overholder sundhedsstyrelsens vejledninger om, hvordan vi kan medvirke til at undgå at smitten af Covid-19 fortsætter med at spredes.

 

I kan læse alle sundhedsstyrelsens anbefalinger her:
https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar
Disse anbefalinger gælder også her på pladsen.

 

Hold jer opdateret her på hjemmesiden eller på Facebook. Vi kan ikke afvise, at der kommer yderligere tiltag hvis vi får besked om det.

 

I er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på mail info@gronhoj-strand-camping.dk  eller telefon +45 98 88 44 33

 

Vi glæder os til at se jer.

 

Venlig hilsen Mette & René

Din bestilling
There are no products in the cart!
Total
0,00 DKK
0