Information om Coronavirus [Covid-19]

 

Den 5/6 2020:

 

Her på Grønhøj Strand Camping tager vi Coronasmitten meget alvorligt og overholder de anvisninger, som myndighederne forskriver.
Via vores brancheorganisation er vi løbende i dialog med myndighederne og ud fra det og politiets retningslinjer, må campingpladser gerne holde åbent, bare man følger myndighedernes anvisninger. Dog er vores fodboldbord, poolbord fortsat lukket for brug indtil videre.

 

Ifølge myndighederne må vores opholdsstuer, toiletter, badefaciliteter og køkkener gerne være åbne. Vi sørger for daglig, grundig rengøring af disse, og afspritning at håndtag, armaturer og kontaktpunkter flere gange daglig. Campingpladsen råder over håndsprit og sæbeautomater. Men vi forventer også, at I selv tager ansvar og gør jeres for at minimere smittespredningen, og at I også selv medbringer egne værnemidler, så som håndsprit og handsker hjemmefra. Vi anbefaler at man så vidt det er muligt, benytter sig af faciliterne i egen vogn og benytter campingpladsens bygninger mindst muligt.

 

Der vil rundt omkring på pladsen være opslået regler, som det forventes man følger.

 

Ved brug af servicebygningerne og udendørsarealer og legepladser skal følgende overholdes:
– Max. 10 personer må forsamles ad gangen. Dette påbud gælder indtil videre indtil den 8/6
– Hold min. 1 m afstand.

– Husk altid at bruge værnemidler (håndvask/håndsprit/handsker)

Al hilsen på naboer på campingpladsen skal foregå med min. 1 m afstand og vi forventer, at forældre holder opsyn med deres børn og overholder regler om max. 10 personer samlet på et sted med afstand, og sørger for grundig håndhygiejne i forbindelse med besøg på legepladsen, ved gederne og andre steder.

 

Ved besøg i forretningen:

– I forretningen skal børn under 10 år altid følges med 1 voksen eller ældre søskende.

– Vi anbefaler at 1 person fra hver husstand går i butikken og handler, da der max. må være 10 personer inde i forretningen.

 

Gæster:

Det er stadig ikke tilladt at være forsamlet mere end 10 personer. Derfor fraråder vi på det kraftigste at I invitere så mange gæster at I ikke kan overholde forsamlingsforbuddet.

Vær opmærksom på at myndighederne kan udstede bøder til både campingpladsen, samt enkeltpersoner i tilfælde af at reglerne ikke overholdes. I værste tilfælde kan de lukke campingpladsen.

 

Receptionen:

Vi har åben i lugen ved receptionen fra kl. 8.00 til kl. 20.00 hver dag. Brug ringeklokken.

I hverdagen er der reception i forretningen.

 

Hvis du er kommet hjem fra en rejse, føler dig syg eller er i karantæne forventer vi, at du forholder dig til sundhedsstyrelsens anbefalinger, som i øjeblikket foreskriver, at du bliver hjemme i mindst 14 dage. Er du usikker eller i risikogruppen, skal du naturligvis tage dine egne forholdsregler og forbehold.

 

Vi forbeholder os ret til øjeblikkeligt at bortvise gæster, der udviser uhensigtsmæssig adfærd.

 

Pga. Coronavirus forlænger vi sæsonen indtil den 18/10 for både turister og fastliggere.

 

I kan læse alle sundhedsstyrelsens anbefalinger her:
https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar
Disse anbefalinger gælder også her på pladsen.

 

Hold jer opdateret her på hjemmesiden eller på Facebook. Vi kan ikke afvise, at der kommer yderligere tiltag hvis vi får besked om det.

 

I er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os på mail info@gronhoj-strand-camping.dk  eller telefon +45 98 88 44 33

 

Vi glæder os til at se jer.

 

Venlig hilsen Mette & René

Din bestilling
Der er ingen produkter i kurven!
Total
0,00 DKK
0