Blandt alle campingpladser i Nordjylland holder Grønhøj Strand Camping topniveau

Vælg at holde ferie hos Grønhøj Strand Camping, en af de bedste campingpladser i Nordjylland. Ring og bestil plads hos perlen blandt campingpladser i Nordjylland

En af perlerne blandt de mange campingpladser i Nordjylland er så absolut Grønhøj Strandcamping, som ligger tæt på det brusende Vesterhav ved Jammerbugten midt imellem Løkken og Blokhus.

Grønhøj har en af de mest familievenlige strande i  den smukke Jammerbugt og et ualmindeligt flot klitlandskab, der er som skabt til afslappende traveture i den friske luft. Alle pladserne har et areal på mindst 100 m2 og er alle forsynet med 13 amp. elektricitet, ligesom der er installeret vand og afløb er på flere af pladserne.

Desuden kan vi tilbyde hyggelige hytter til 2 – 6 personer samt rigtige luksushytter med eget bad, toilet, køkken og tv. Samtlige hytter er udstyret med dyner, køleskab, kogemuligheder og terrasse.

Hold en afslappende ferie på en af de bedste campingpladser i jylland og få en uforglemmelig dejlig ferieoplevelse. Læs gerne mere på vores hjemmeside og se masser af fotografier fra pladsen og området

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0