En af de bedst beliggende campingpladser i Jylland.

Lad ikke tilfældighederne råde men vælg Grønhøj Strand Camping blandt campingpladser i Jylland.

En af de bedst beliggende campingpladser i Jylland er helt klart Grønhøj Strand Camping, som kun ligger 700 meter fra det betagende smukke Vesterhav ved Jammerbugten, omtrent midt imellem Løkken og Blokhus.

Grønhøj kan prale af den nok mest familievenlige strand i den naturskønne Jammerbugt og et ualmindeligt indbydende klitlandskab, der er som skabt til forfriskende traveture i den klare og rene luft.

Alle pladserne har et areal på mindst 100 m2 og er alle forsynet med 13 amp. elektricitet, ligesom der er installeret vand og afløb er på flere af pladserne. Desuden kan vi tilbyde hyggelige hytter til 2 – 5 personer samt rigtige luksushytter med eget bad, toilet, køkken og TV.

Samtlige hytter er udstyret med TV/DVD, dyner, køleskab, kogemuligheder og terrasse. Hold en afslappende ferie på en af de smukkest beliggende i Jylland og få en uforglemmelig og dejlig ferieoplevelse.

Læs gerne mere på vores hjemmeside og se masser af fotografier fra pladsen og området omkring en af de bedst beliggende campingpladser i Danmark.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0