Komfortable campinghytter i Jylland

Hvorfor gå over åen efter vand, når vores dejlige campinghytter i Jylland ligger kun et par stenkast fra Vesterhavet. Lej en af vores campinghytter i Jylland

Grønhøj Strand Camping  byder sine gæster på nogle af de dejligste hytter i Jylland. Hytterne har sovepladser fra 2-6 personer, og vores luksushytter er alle udstyret med eget bad/toilet, køkken med køleskab og kogemuligheder samt en terrasse.

Bestil allerede i dag en af disse veludstyrede campinghytter i Jylland og tilbring ferien tæt på det dejlige Vesterhav med Grønhøj strand som en af de mest familievenlige strande i hele Jammerbugten. Området indeholder masser af seværdigheder, og med blot 27 km til Hjørring og 40 km til Aalborg er der rigeligt med udflugtsmuligheder i omegnen.

På selve pladsen er der mulighed for masser af oplevelser, f.eks. i vores minizoo, der er ponyridning for de mindste og større hest til de lidt ældre børn, der er geder og hvis man har lyst, findes der også bordtennis, minigolf samt petanque – og skulle vejret være dårligt en enkelt dag byder vi på en tv-stue med poolbord og fodboldspil, så man behøver aldrig at kede sig.

Lej en af de dejlige campinghytter i Jylland og få en fed oplevelse

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0