Camping ved Vesterhavet, i det Nordjyske

Camping ved Vesterhavet er en Pragtfuld naturoplevelse.
Smukke solnedgange, lange hvide strande. Dejlige faciliteter har vi også. Så tag på camping ved Vesterhavet

Campingferie ved vesterhavets brusen, her hos Grønhøj Strand Camping, er en sand kridhvid oplevelse. 

Ud over Camping ved Vesterhavet og den storslåede natur byder vi blandt andet på dejlige store feriehytter for enhver pengepung, en velindrettet campingplads med store pladser, og desuden har vi sjove og spændende aktiviteter for hele familien og alle generationer.

Se her vores Camping område

Hold ferie med camping ved Vesterhavet hos Grønhøj Strand Camping, meget billigere end du tror og meget bedre end du aner. Camping ved Vesterhavet i en klasse for sig – og så oven i købet til lavpris.

Vi byder på masser af faciliteter, for eksempel den nye servicebygning, der stod klar i sæson 2006. 300 m2 opført efter alle kunstens regler med familiebaderum m/toilet, legerum, køkken og babyrum til små børn – og så er hele bygningen forsynet med gulvvarme, en behagelighed i f.eks. forsæsonen.

Den ældre toiletbygning er udstyret med babyrum, badefaciliteter, toiletter, tv-stue og en dejlig stor grillplads lige udenfor.

Desuden byder vi på trådløst Internet på hele pladsen.  Sidst men ikke mindst skal også nævnes kiosken, hvor du kan foretage dine småindkøb og bestille friskbagt morgenbrød.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0